Assalamualaikum . Hy . Selamat datang ke blog hidayah yusop yang tersangatlah simple ini . harap anda suka, jangan lupa follow dan terus update dengan missceritasimple. sekian :D #for nice review open with google chome.

Pages

what did i do?


ASSALAMUALAIKUM
Hai guys. How was your day? Good? So, this is my first time using my smartphone updating my lovely blog. *oppsss lovely ke? Yess semestinya. Huhuhu. 

Guys, memandangkan cikyah dah lama sangat menghilang tanpa khabar berita. Mesti korang rindu cikyah kan? *acecehhhhh rindu ke? Puiii. Okay, hari ni cikyah nak bebel sikit. Yelaa memandangkan dah lama cikyah tak membebelkan. Nak tunggu laptop, tak tahu bila nak baiki. Hehehhe >< kalau nak beli yang baru, entah bila pula kan. 

Okay, first of all cikyah nak luahkan rasa tak puas hati sebab drum battle this year dungun tak leh join atas sebab tertentu. *puiii takleh move on lagi ke cikyah? Udah udah laa tu. Move on please. Okay fine, cikyah move on. Then, bila kitorang tak boleh join, maka terhasillah cuti yang panjang. Panjang tu tak panjang sangat pun. Dalam sebulan lebih gitu. So, nak dijadikan cerita, cikyah pun mengambillah peluang yang jarang ada ni untuk mencari kerja. Huhuhu ayat hampeh betul. Cari punya cari, last last kerja juga lah cikyah di fair dalam aeon, equine. Alhamdulillah, partner kerja semua gila gila. Under age belaka. Opsss under age lah sangat. Puiii.

And now, fair dah habis and cikyah pun dah free. Huhuhu happy nyah. Tapi, bila dah free ni, bosan tu jangan cakap laa. Tak tahu nak buat apa. Kemas rumah? Lipat kain? Gosok baju? Basuh kain? Kemas bilik? Sapu sampah? Lap habuk? Bersihkan kipas. Ehhh semua dah buat. Boleh kata cikyah ni dah macam bibik terlatih. *puiiiiiiiiiii boleh muntah sekarang. Tapi still kebosanan. Hahahahha tapi tak bosan sangat pun. Heaven juga rasa. Hehehehe. Okaylah, sampai situ je. Jump cikyah di post yang akan datang ye. Daaa gerak lu, pape roger. *wekkkk



THANKS FOR READING GUYS :D